Butterflybeach and Cops
Door: Sanne
Blijf op de hoogte en volg Sanne
02 September 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
25th of August 2008,
because some people asked me to write in English I will give it a trie.... But I warn you I'am not good.
Wel its not gonna be a big message just a little update.
The last weekend before my school started I went down to city with a dutch friend. We went to school and bought a new telephone for her etc.
OH god!! Please laat me Nederlands schrijven dat is veel te veel om ook nog in het engels te schrijven als ik dat ook nog op school moet doen :p
Nadat we een leuk ''vintage mob'' hadden uitgezocht gingen we dan eindelijk op weg naar the Beach waar we al een uur geleden hadden afgesproken met Lilly (woeps...)
Nadat we genoten hadden van een ritje in the waterbus (denk aan ouderwets busje met open ramen grote koplampen aan de voorkant Hmm zal wel ff een foto maken ALS PAP en MAM me nou eens foto ruimte geven!!!!). Toen we eenmaal met een verwaaide kop a la Britdget Jones op het strand aan kwamen en we gesetteld waren wilden Lilly en her friend alweer gaan. Maar eerst gingen we even het skate park chekken :p en dames niet slecht, niet slecht.
Ga Nu slapie slapie doen en typ morgen weer verder.
26th of august 2008
Goedemorgen Rise and Shine its a beautiful morning!!!! zoals vele ochtende hier is het weer een stralende morgen met strak blauwe lucht.
Maar ik wil jullie verder niet jalours maken :p
Na dat ik genoten had van een heerlijk dagje hadden we een potluck(???) in iedergeval we moetsten allemaal eten mee nemen en het idee was om dan gezellig buiten te gaan BBQen. MAAR onze geweldig huisbazin vond het geen goed idee en heeft ons uiteindelijk in een appartementje gepropt. Uiteindelijk was het wel gezellig maar ook wel weer heel snel voorbij... het was gewoon te benauwd binnen.
Toen heb ik nog de hele avond met Lysanne gekletst (die iedereen hier voor Brazaliaans aan ziet, gaat er een raampje van een auto open en vragen ze gewoon zo maar are you from Brazil?, ze is half surinaams) tot dat we opeens uit het niet
hoorden Put your hands up in the air!!! WOW we sjeesden naar buiten om te kijken waar dat in godsnaam vandaan kwam.
Vervolgens DROP YOUR KEYS. Aha achter ons appartement kan je de snelweg zien liggen. Zagen we zes dikke politie auto's die een weg hadden afgesloten en rond een auto stond. We zagen een man heel voorzichtig uit de auto komen, toen kwamen er bomen voor, maar we zagen een schim bewegen naar de politie, even later verdween hij uit het beeld......
We gingen weer naar binnen toen we de microfoon van de politie agente weer hoorden.
We renden weer aar buiten en zagen een stuk of 4 politie agenten om de auto heen staan....
The freaky part van dit hele verhaal is dat schuin tegen over ons een stel woont die constant ruzie heeft. Die avond hoorde we haar gillen I'm scared, I'm scared!!! toen werd het dood stil en na enkele minuten hoorden we een douche lopen, Je kan wel nagaan wat er toen door ons hoofd ging
ahum te veel CSI gekeken.
De volgende ochten was weer een normale pyama ochtend. iedereen zat tot 1uur in zijn pyama te computeren of tv te kijken.
Na een heerlijk ontbijtje van Froot Loops en een bagel met Gouda kaas ;), ging ik naar de stad en heb ik stad en land afgezocht naar een nieuwe badpak en echt nergens te vinden...
Dus uitgeput ging ik terug naar mijn appartementje toen ik mij realiseerde dat ik hem wel had mee genomen! weer een geluk bij een ongeluk ;)
Dit was mijn een na laatste dagie voordat ik aan school zou beginnen!
MAAR always save the last voor last!!
Zondag.... de dag om Celebrity's te spotten op het strand!
Gewapend met onze fietsen aan de hand besloten we toch om naar de prachtige centrum te rijden.
In het begin wel makkelijk vooral recht hier en daar vals plat. tot dat we haverwegen kwamen en man wat stond daar voor een BERG voor onze neus!!!
Op dat punt ontmoette we ook een engelse jongen die van Vancouver naar San Diego aan het fietsen was! man dan heb je wel een conditie!!!
Maar om even terug te komen op mijn verhaal!
We besloten om het laatste stukje maar met de
bus te gaan tot dat meneer Jasper om de hoek kwam kijken en ons de berg op heeft laten fietsen en van toen af aan waren er wel wat heuvels maar ging het vrijwel alleen maar bergafwaards dus waren we binnen no time in the City.
waarop onze reis vervolgde naar Butterfly beach
geweldige tocht. Maar zoiezo al fietsen door Santa Barbara en omgeving is al een heel ander ervaring!
Ik had het idee dat ik veel dichter stond bij de omgeving en voelde me veel vrijer.
Ik weet nu ook waar de naam vandaan komt Butterfly beach! Op gegeven moment reden we heerlijke geuren van bloemen tegemoet, en opeens had ik 3 vlinders om me heen vladderen!!
Na dit geweldige moment kwamen we aan bij het strand maar we hadden inmiddels enorme honger maar het enige wat we om ons heen hadden was een gigantisch lux oord even verder op met jonge obers a la dirty dancing met witte tanden en een gebruinde huid waar je u tegen zegt.
Dus na uitgebreid de weg gevraagd te hebben aan de knappe mannen zijn we op zoek gegaan naar the place waar je de best sandwiches.
Na nog eens 15 minuten zweten kwamen we aan in petite reastaurantje met bloemetjes behang en frank sinatra op de achter grond.
Na dat we onze bestelling hadden op gegeven en ik klungelig mijn bikina had aan getrokken in het toilet, ontvingen we onze heerlijke sandwiches.
We genoten van onze terug rit die aan een stuk door naar beneden ging, toen we weer op the beach te be kwamen waar we eerst nog enkele minuten hebben stil gestaan om de schitterende witte tanden hebben bewonderd en toen op zoek zijn gegaan naar mr en mr shiznit (jap en fab).
Eenmaal gesetteld hebben we nog een heerlijke middag gehad ookal moesten we constant heen en weer rennen om onze handdoeken te verplaatsen omdat de zee steeds dichter bij kwam.
Helaas hadden de Celebrity's besloten om thuis te blijven.
Toen we back waren in downtown bleek echter dat onze bus niet meer reed dus dat werd een hele heftige zwetende terug weg!!!
Lysanne en ik hebben er wel een uur overgedaan, ook omdat we een beetje versuft waren door de zon... :p.
Dit was ons laatse weekendje voor school begon.
En nu ben ik inmiddels een week verder en school is top! heb nog wel enigzinds getwijfeld over grafisch ontwerpen wilde over stappen naar costuum ontwerpen... Maar heb besloten dat volgend semester te doen. AAARRRGG er is zo veel leuks te doen!!!!
zwemmen is ernstig zwaar maar mn snelheid is er nog steed ;) dus mensen iemand alvast in voor een wedstrijdje als ik terug ben? :p
Next time at surf city.
ROOMIES in problemen en the JACK JHONSON CONCERT AT UCSB!!!!
XoXo
P.s nog ff een jalours maker voor Monique dombree :p seizoen 1 gossip girl is aangeschaft en we zijn vandaag officeel begonnen aan seizoen 2 van de juicy gossip girl en nieuwe zeeeeer spannende afleveringen van one tree hill !!!!!!!
02 September 2008 - 07:20
Sanne:
na haar eigen bericht gelezen te hebben blijkt dat er wel heel veel spel fouten in zitten en raar lopende zinnen haar excuses hier voor maar was allemaal een beetje laat getypte toestanden -
02 September 2008 - 09:57
Queeny:
hy sanne!!!
ow wat een leuke verhalen en fotos=D
ik zou er zo ook heen gaan, het klinkt super!
ik heb vandaag mn tweede dagje in leiden en bestuurskunde bevalt me goed, tot nu toe:p
vanavond ga ik werken bij het concert van madonna en in mijn pauze mag ik ook echt gaan kijken, cool hea:D
dikke kus van queen! -
02 September 2008 - 10:27
Sophie:
Hey Sanne!!
Wouw wat ziet het er daar mooi uit! Je maakt er heel wat mee;) Jij wil zeker nooit meer terug hahah! Xxx Sophietje -
02 September 2008 - 11:11
Judith:
A very brave attempt indeed, my friend.
Leuk verhaal weer :) Wat is het daar mooi, precies zoals op mtv, haha! -
03 September 2008 - 16:29
Mam:
tell me more..... -
07 September 2008 - 17:15
Brianne:
Wat leuk allemaal, zeg xD
veel plezier daar
xoxo -
07 September 2008 - 17:48
Wendela:
Paradijs!!! Leslie is zich ( in de regen ) aan het invechten voor een huis in Utrecht Ik denk dat ik liever bij jou zat!! Wat een topbestemming , af en toe vergeet ik dat je aan een opleiding bezig bent.... Leuke lui ontmoet he Sanne Geniet, dit nemen ze je nooit meer af xxxx Wendela en familie